R & B sångerska Khalid sätter upp fond för underprivilegierad musikalisk talang

Den amerikanska r & b sångaren Khalid har grundat The Great Khalid Foundation som han vill hjälpa missgynnade unga människor. Han meddelade detta via Instagram.

“Idag uppnådde jag ett stort mål”, börjar Khalid sitt budskap. “Jag har etablerat en fond för musik och konst i missgynnade samhällen.” Sångaren startade fonden i El Paso i Texas, där han själv kommer ifrån.

“Om jag inte hade kunnat bedriva denna karriär som konstnär skulle jag ha blivit en musiklärare. Nu kan jag lära mig på ett sätt som jag aldrig kunde ha föreställt mig, förklarar Khalid. Han uttrycker också hopp om att han någonsin öppnar sin egen skola.

På fondens vägnar beviljade Khalid omedelbart ett antal stipendier till begåvade ungdomar. På fondens hemsida kan du läsa att The Great Khalid Foundation kommer att hjälpa barn genom utbildning, stipendier och gåvor. De hoppas skapa en stödjande miljö där barnen kan drömma stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *