Justin Timberlake brukade känna sig som en outsider

Justin Timberlake kände sig som en utomstående under sin barndom. Han säger detta medan han får sin hedersdoktor vid University of Berklee.

“Men när jag tittar på eleverna i den här salen tror jag: Jag har hittat alla andra missförhållanden.”

Timberlake fick sin hedersdoktor från det amerikanska universitetet för hans inflytande på samtida popmusik och hans världsomspännande berömmelse.

“Du skiljer sig från de andra eftersom du gör skillnaden,” fortsatte Timberlake sitt tal. “Det tar ett tag innan du inser det. Jag behövde musik för att förstå det. I musik kunde jag förlora mig och hitta mig igen.”

Timberlake var inte den enda som fick priset. Fellowmusiker Missy Elliott fick samma titel och den amerikanska sångaren ville tänka på det.

“När jag var 16 spelade jag sålunda din sång Supa Dupa Fly så många gånger att det gjorde mina vänner galen. Det är en sådan ära att sitta här bredvid dig. Och jag tycker att det är otroligt att vi har samma producent. ”

Dessutom talade Timberlake också några ord om äktenskap: “Jag vill inte uppmana dig att gifta dig. Men sök och hitta någon bättre än dig och övertyga den personen att stanna med dig för alltid.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *